Hunzeloop

Nu €20 korting op deelnamebewijs Hunzeloop met training

Foto: Debby Damkat

Ontdek het Drentse landschap en wandel mee met de Hunzeloop op 21 september 2019. Natuur, cultuur en gezelligheid op één van de mooiste plekken van Nederland.

 

Iedereen kan meedoen

Als voorbereiding voor de Hunzeloop is een speciaal trainingsprogramma opgezet. Gekwalificeerde begeleiders verzorgen trainingen voor (groepen) wandelaars. In een programma van 10 weken wordt toegewerkt naar het lopen van een afstand van 10 kilometer of meer. Dit programma is voor iedereen die wil beginnen met wandelen maar liever niet alleen begint.

De trainingen vinden plaats in groepen van minimaal 8 en maximaal 16 deelnemers. Omdat er met elkaar getraind wordt is het gezellig maar ook een “stok achter de deur om te komen”. Locaties waar de trainingen gegeven worden, worden door de trainer in overleg vastgesteld en zijn altijd in de natuur. Trainingen worden gegeven door Norbert Baas of Joyce Mulder.

Door het invullen van het formulier op deze pagina krijgt u € 20,- korting op de reguliere prijs van € 80,-. U betaalt slechts € 60,- voor deelname aan dit programma van 10 weken, inclusief een deelnamebewijs aan de Hunzeloop én een persoonlijk trainingsschema. U krijgt per e-mail een kortingscode en instructies toegestuurd.

Meer informatie over en aanmelden voor de trainingen kan via www.norbertbaas-sportbegeleiding.com

Waar: Start en finish Het Achterom Zuidlaren

Afstanden: 5, 10, 15, 20, 25 kilometer

Zie ook: www.hunzeloopwandeltocht.nl

  • Aantrekkelijke kortingen
  • VIP-arrangementen
  • Leuke winacties
  • Speciale lezersreizen